Відбулось засідання Президії Технічного комітету з акредитації (ПТКА)

19 грудня 2013 року відбулось засідання Президії Технічного комітету з акредитації Національного агентства з акредитації України у складі: Голова ТКА Коротков Б.В.; члени президії – Голова ПК-01 Бондаренко Ю.К.; секретар ПК-02 Терещенко Н.М. (з повноваженнями від Голови ПК-02 Франковського); Голова ПК-03 Пивовар В.П.; cекретар ПК-04 Лащ Н.В. (з повноваженнями від Голови ПК-04 Тарасюка В.Г.); представник ПК-05 Гуратевич С.Ю. (з повноваженнями від Голови ПК-05 Редзюка А.М.); Голова секції 07 Власов В.А.; Голова ПК-10 Воробієнко П.П., відповідальний секретар ТКА Березюк О.М.

В ході засідання прийняті рішення щодо створення підкомітету ПК 11 «З питань підготовки та сертифікації персоналу ООВ» та призначення головою данного підкомітету заступника директора ПрАТ «Український науково-дослідний інститут неруйнівного контролю» (ПрАТ «УкрНДІНК»), заступника керівника органу з сертифікації персоналу Радько Віталія Гнатовича, внесення змін до політики НААУ ЗД – 08.03.13 «Щодо заходів, які забезпечують дотримання зобов’язань органу з сертифікації, що виникають у результаті його дій/або діяльності», створення робочої групу для опрацювання механізму створення єдиної системи реєстрації та видачі бланків протоколів випробувань, розроблення механізму захисту самого бланку протоколу випробувань, підготовки до оцінювання з боку ЄА та підготовки до вступу в ILAC.

Зокрема обговорені питання щодо створення на базі Міжнародної асоціації органів з оцінки відповідності (МАООВ) учбової методично – підготовчої бази з підготовки персоналу та зміни керівництва підкомітету ПК-09 ТКА «Медицина».

Контактна особа – прес-секретар Коман Ксенія Андріївна, тел. 093-781-02-39, e-mail: komanksu@gmail.com.